​Android O përditësohet në fund të gushtit
Auto-tech

​Android O përditësohet në fund të gushtit

02 Gushtë 2017 | 10:06

Përditësimi i Android O mund të vijë në fund të gushtit, dhe smartphone-t e parë që do kenë këtë përditësim janë Google Pixel dhe Pixel XL, dhe më pas e gjithë gama e fundit e Nexus.
Lajmi bëhet i ditur nga David Ruddock, redaktori i menaxhimit i Android Police, që ka publikuar disa postime në Tvvitter për këtë. Google pra, duhet të mbajë linjën e përkohshmë të përdorur vitin e kaluar para daljes zyrtare të versionit të fundit përfundimtar të sistemit operativ dhe më pas prezantimi i smartphone-ve të shtëpisë, apo Pixel 2 i ardhshëm, që shumica pritet të dalin në vjeshtë.

Më të lexuarat

Tribuna

Email