Naser Krasniqi dhe Valon Nikqi flasin për pjesëmarrjen e skuadrave dhe Përfaqësueseve në arenën ndërkombëtare (VIDEO)
Arena

Naser Krasniqi dhe Valon Nikqi flasin për pjesëmarrjen e skuadrave dhe Përfaqësueseve në arenën ndërkombëtare (VIDEO)

08 Janar 2017 | 22:54

Drejtori i Përfaqësueseve të Kosovës në volejboll, Naser Krasniqi dhe trajneri i Përfaqësueses U-18 për femra, Valon Nikqi, ishin mysafirët e emisionit Arena në Tribuna Channel.

Ata folën për pjesëmarrjen e Përfaqësueseve dhe klubeve në arenën ndërkombëtare.

Krasniqi zbuloi se kur do të kandidojë për kryetar të FVK-s, derisa të dy komentuan edhe për ligjin për sponsorizim dhe donacione.

Më të lexuarat

Tribuna

Email