​Kritikohet sistemi VAR
Arena

​Kritikohet sistemi VAR

13 Shtator 2017 | 16:21

Presidenti i Udineses, Giampaolo Pozzo në mënyrë sarkastike e ka quajtur sistemin e Referit Video Asistent (VAR), si një gjë pozitive, pasi ai ‘nuk i pa penaltitë ndaj Juventus’.
VAR ka bërë debutimin në Serie A këtë edicion, me disa vendime të sakta, dhe disa raste në të cilat nuk ka reaguar. “VAR duhet të përmirësohet, edhe pse ka pasur ndikim ‘pozitiv’, sikur në rastin e penaltive të pa akorduara ndaj Juventus”, ka thënë Pozzo.

Më të lexuarat

Tribuna

Email