• Flash Lajme

  Autoblindat e policisë largohen nga Gushinca.

 • Flash Lajme

  Problemi i terrorizmit dhe agjendave politike të Shtetit Islamik paraqet rrezik edhe për Kosovën, ka thënë James Hooper.

 • Flash Lajme

  Lumezi tha do të krijojë kushte për të gjithë investitorët që të ndihen të barabartë para ligjit.

 • Flash Lajme

  Lumezi ka konfirmuar se në shtatë vitet e ardhshme do të përpiqet të punoj kundër korrupsionit.

4°C
Prishtinë

Më të lexuarat

Flash lajm

Aleksandër Lumezi të mërkurën, zyrtarisht ka pranuar detyrën e Kryeprokurorit të shtetit.

Lajme

Arena

Ekonomi

Rajon - Botë

Showbiz

Kulturë

Auto-tech

Lifestyle

WOW

Tribuna